ELEKTRICITEIT

ELEKTRICITEIT

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van uw elektrisch bekabelingsnet ? Dan bent u bij BVBA mirage aan het juiste adres.Vakkundig en volgens de wettelijke bepalingen zetten we het elektriciteitsplan, dat werd opgemaakt door uw architect of door ons, om in een veilige, comfortabele realiteit.

 

Wij werken zowel voor particuleren als voor bedrijven, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Ook voor onderhoud van en herstellingen aan uw elektrische installatie kan u bij ons terecht.Naast heel wat projecten in de particuliere woningbouw, kunnen we ook heel wat referenties voorleggen in de industrie, horeca en winkelsector.Wanneer het over elektriciteit gaat, komen het comfort en de veiligheid op de eerste plaats. Het is dan ook aan te raden dat u deze werken overlaat aan een ervaren vakman.

 

WAT WIJ DOEN

Reken op de jarenlange ervaring van BVBA Mirage voor al uw vragen en noden i.v.m. algemene elektriciteit, elektriciteitswerken, verlichting en domotica. Wij verzorgen zowel nieuwbouw als renovaties en werken vooral voor particulieren. Omdat wij voor kwaliteit kiezen, gebruiken wij enkel de beste merken. 

 

Denk daarbij aan Qbus, Vinckier, Legrand en BTicino.
Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contacteer.

 

BVBA Mirage

 

Meersstraat 10

 

1730 Asse

 

Tel/Fax:  02 452 43 29
 

GSM: 0475 89 08 16

 

info@mirage-energy.be

Bezoek zeker ook eens onze facebookpagina