OMVORMERS

WERKING VAN OMVORMERS

De omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselspanning. Tijdens deze omzetting is het zeer belangrijk dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat.
Het rendement van een omvormer is dus essentieel.

Bekijk hier de merken van omvormers waar wij mee werken

Deze nieuwe omvormers behoren tot een reeks innovatieve solarsysteemen met een zeer hoog rendement. De revolutionaire Fixed voltage technologie verzekert dat de omvormer steeds werkt aan zijn optimale ingangsspanning. Deze hoogwaardige 
omvormer wordt in combinatie met de solaredge Power Optimizers gebruikt. BVBA Mirage is een erkende installateur van Solaredge.

De voordelen van SolarEdge zijn

* de panelen zijn niet langer van elkaar afhankelijk.

* minimaal 6% meer opbrengst, oplopend tot maar liefst 30% meer opbrengst

* maximale flexibiliteit van de zonnepanelen. SolarEdge modules hebben verschillende oriëntaties en/of hellingshoeken en deze kunnen binnen dezelfde string geplaatst worden (handig in Nederland en België waar beschikbaar dakoppervlak vaak een beperkende factor is)

* veiligheid tijdens installatie en bij service door actieve veiligheidspanning van 1 volt per optimizer/paneel.

* gratis monitoring op module niveau via PC, tablet of smart.

Het Duitse Kostal is een hoog technologisch bedrijf dat actief is in onder andere de solar wereld en de autoindustrie. Zij bieden een breed gamma aan transfoloze omvormers met een hoog rendement en een groot spanningsbereik. Kostal garandeert u een jarenlange probleemloze werking.

Deze Duitse firma is gesticht in 1981. Het is de grootste producent van omvormers en biedt voor eender welk paneel en vermogensklasse een omvormer aan.

Mastervolt is een Nederlands bedrijf dat ontstaan is uit de maritieme wereld en door de jaren heen veel kennis en ervaring heeft opgedaan met systemen voor netgekoppelde solar stroomvoorziening

Fronius is een oud familiebedrijf dat zijn sporen verdient heeft in de lastechniek sinds 1945. Sinds 1992 is Fronius al actief in de zonne-energie, wat in 1995 geleidt heeft  tot de introductie van de eerste serieproductie solar omvormers.

Fronius gebruikt hiertoe enkel componenten van de allerhoogste kwaliteit, waardoor u van Fronius omvormers een minimale levensduur van 20 jaar mag verwachten. De uitmuntende productkwaliteit, de goede monitoring van producten en een unieke service, maken van Fronius een perfect voorbeeld van een wereldwijde leider in de fabricage van hoogwaardige solar omvormers

Omnik is een innovatieve high-tech Sino-Duitse joint-venture en is gespecialiseerd in R&D, productie van fotovoltaïsche (PV) omvormers. Door Duitse technologie en Chinese productie te combineren is er goede balans tussen kwaliteit en prijs. Gecertificeerd en goedgekeurd door alle gezaghebbende internationale instanties

BVBA Mirage

 

Meersstraat 10

 

1730 Asse

 

Tel/Fax:  02 452 43 29
 

GSM: 0475 89 08 16

 

info@mirage-energy.be

Bezoek zeker ook eens onze facebookpagina