WARMTEPOMPBOILERS

WERKING EN EFFICIENTE MANIER

Een warmtepomp boiler (WPB) maakt op een energiezuinige manier warm tapwater. De WPB kan omgevingslucht uit een ruimte aanzuigen of worden aangesloten op het ventilatiesysteem. Er wordt dan warmte onttrokken aan de aangezogen lucht die daarna wordt uitgeblazen of afgevoerd naar buiten.

 

 

Verwarm uw sanitair op de goedkoopste manier. U heeft geen gas meer nodig om uw sanitairwater warm te krijgen. Gemiddeld verbruikt een WPB voor de verwarming van tapwater 35% elektriciteit en 65% gratis warmte. Dit betekent een flinke besparing op de energierekening. Het gebruik van een warmtepomp boiler in plaats van een gasboiler levert een bijdrage aan de beperking van de CO2 uitstoot en het broeikaseffect.

 

De boilers zijn stekkerklaar en redelijk snel aan te sluiten in bestaande situaties. Tevens is er geen koeltechnische kennis vereist. Kortom geen langdurig en duur installatiewerk. De boiler is voorzien van een programmatiefunctie zodat u ook in staat bent om het goedkopere nachttarief te gebruiken.U verwarmt uw sanitairwater dan nog goedkoper.

 

WAAROM WARMTEPOMPBOILERS?

BEKIJK HIER DE DATAFICHES VAN ONZE WARMTEPOMP BOILERS

BVBA Mirage

 

Meersstraat 10

 

1730 Asse

 

Tel/Fax:  02 452 43 29
 

GSM: 0475 89 08 16

 

info@mirage-energy.be

Bezoek zeker ook eens onze facebookpagina